0529-45 70 20

Chalet (ver)kopen

Recreatiewoning kopen

Kamperen is eigenlijk niets voor u, maar toch wilt u er graag regelmatig een weekendje of weekje tussenuit. Dan is het kopen van een recreatiewoning een prima optie voor u! In uw tweede huis heeft u alles bij de hand en kunt u ongestoord genieten van uw vrije tijd. En uiteraard kunt u uw chalet of stacaravan – nieuw of een occasion – ook prima verhuren als u er niet in verblijft. Op die manier betaalt de aangekochte recreatiewoning zichzelf al snel terug. Naast het hele jaar door ongestoord recreëren in uw tweede huis, is het kopen van een recreatiewoning dan ook een prima investering!

Nieuw of gebruikt

Een recreatiewoning kopen is meer dan alleen het kiezen voor een model. Ook uw budget, persoonlijke wensen en gebruikte materialen wegen mee bij uw keuze. Werner’s Caravans adviseert u dan ook graag bij de chaletverkoop of de aankoop van een nieuwe stacaravan of occasion. Heeft u uw tweede huis uitgezocht, dan geven onze ontwerpers uw wensen vorm. Dat is uiteraard het makkelijkst als u een nieuwe recreatiebungalow koopt.

Koopt u liever een gebruikte recreatiebungalow?
Dan zoeken we tijdens de chaletverkoop net zolang met u mee totdat u de mobiele recreatiebungalow van uw dromen heeft gevonden. Uiteraard hebben wij naast stacaravan occasions ook gebruikte chalets in ons assortiment.

Financiering

Overigens is de aankoop van uw recreatiebungalow dichterbij dan u denkt. Werners’s Caravans verkoopt namelijk nieuwe of gebruikte chalets en heeft een keur aan stacaravan occasions voor elke budget. Specialisten op het gebied van hypotheken en financieringen voor mobiele recreatiebungalows voorzien u bij de chaletverkoop of de aankoop van een stacaravan – nieuw of occasion- graag van een gedegen financieel advies. Exclusief voor de bij Werner’s Caravans gekochte recreatiebungalows kunnen wij een hypotheek of financiering regelen tegen zeer interessante tarieven.

Wilt u meer weten over onze chaletverkoop? 
Neem dan contact met ons op
 en vraag naar Stan of Werner. Wij maken graag – geheel vrijblijvend – een offerte voor u!

Extra’s

Als u ervoor kiest om een recreatiebungalow bij ons te kopen, dan is het tevens mogelijk om via Werner’s Caravans een schuur bij uw tweede huis te laten plaatsen. Ook kunt u de aanleg van uw tuin aan ons uitbesteden. Indien gewenst, bemiddelt Werner’s Caravans bij het aanschaffen of huren van een kavel op een recreatiepark waar u uw tweede huis graag wilt plaatsen. Vraag naar de voorwaarden!

Verkoop of inruil
Staat uw recreatiebungalow te koop? Ook dan bent u bij Werner’s Caravans aan het juiste adres. Wij geven een eerlijke prijs voor uw tweede huis en indien nodig halen wij uw koopchalet of stacaravan op vanaf het recreatiepark waar deze staat. Uiteraard ruilen wij ook chalets, stacaravans en toercaravans in. Kom langs bij ons chaletcenter in Ommen of maak een afspraak.

Wij helpen u graag verder!

Chalets uit eigen fabriek

  • Geheel op maat gemaakt
  • Eigen indeling
  • Standaard extra isolatie
  • Etcetera