Welkom bij Werner’s Caravans

Al 20 jaar is Werner's Caravans een begrip in en rondom Ommen waar we zijn gevestigd met ons chaletcenter. Inmiddels hebben wij – mede door onze uitstekende reputatie - ook een prominente plek in de caravan- en chaletbranche verworven. Die reputatie is vooral te danken aan onze verregaande service, goede garantievoorwaarden en het chaletcenter in Ommen waar circa honderd chalets- en stacaravans staan. En recent heeft financieel waakhond Graydon ons een prijs toegekend voor het feit dat Werner’s Caravans behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven. U kunt dus verantwoord zaken met ons doen!

Nieuw én gebruikt
Bent u op zoek naar een chalet of stacaravan waarin u het hele jaar kunt recreëren of naar een tijdelijke noodwoning? Breng dan een bezoek aan het chaletcenter van Werner’s Caravans. Daar vindt u ongetwijfeld de mobiele recreatie- of tijdelijke woning die precies bij u past. Naast nieuwe chalets en stacaravans, kunt u bij Werner’s Caravans ook terecht voor occasions. Een aantal daarvan vindt u op het chaletcenter.

Ons complete assortiment vindt u onder Werner’s Aanbod. Neem snel een kijkje of kom langs op ons chaletcenter in Ommen. Daar leiden wij u graag geheel vrijblijvend rond, beantwoorden we al uw vragen en geven wij u desgewenst een gedegen financieel advies.

Graag tot ziens bij Werner’s Caravans!Openingstijden 


Maandag t/m vrijdag:     
09.00 tot 17.30 uur of op afspraak.
 
Zaterdag:
10.00 tot 17.00 uur of op afspraak.

Zondag:
gesloten.
     


Winnaar Stacaravan en chalet branche 2014!